ÚLTIMS ESCRITS:
latest

OBVIETATS ÓBVIESEls mossos d’esquadra, son els únics que quan es muden porten espardenyes.

*

¡Que inventen ellos! Deia Unamuno.
Que nosaltres ja pagarem els royalties, oblidava.

*

Li deia un dia en Jesús Quintero a Pedro Ruiz, que tenia la sensació que a TVE hi havia molts transeünts. Jo afegiria que de vegades dona la sensació que el que hi ha son molts semovents.

*

És cert que el castellà està amenaçat a Catalunya, la meva filla Anna i els seus amics no el parlen, puig ho fan en andalús.

*

El més semblant a la bellesa absoluta ho trobareu a la Vall d’en Bas a trenc d’alba, o a la vostra Itaca particular.

*

Amb el pas dels anys, cada vegada m’agrada més en Raimon.

*

Tsarrampoines, que és una paraula inventada, ben bé podria referir-se a les despulles del Tsar de totes i cadascuna de les Rússies.

*

Una de les frases més genials que he sentit en la meva vida, la va dir el meu pare en assabentar-se que en Camilo José Cela havia guanyat el premi Nobel de literatura.
En veure’m tan emprenyat, va comentar-me: Noi! Aquest Cela és un barrut amb bons amics.
I crec que tenia més raó que un Sant.

*

Abans, contra Franco, a Catalunya gairebé ningú volia ser funcionari. Ara hi ha cua. És ben cert que contra Franco vivíem millor.

*

Un artista del tipus que sigui, es repeteix constantment al llarg de la seva obra, tot i que n’hi ha que ho dissimulen millor que altres.

*

Em pregunto si els escriptors negres tenen blancs que escriguin per a ells.

*

L’art com a simple imitació de la naturalesa, no és més que una mala copia d’una imperfecció gairebé perfecta.

*

No tant però, si tenim en compte els milions d’anys que porta assajant les sortides i postes de sol i que poques vegades li queden bé.

*

És possible que estem assistint al naixement d’un mite com el de Jesús de Natzaret o Mahoma, tot depèn que Ossama Bin laden trobi un biògraf com Sant Pau.« PREV
NEXT »