ABSURDITATS CIUTADANES



1.-L'ajuntament de Sabadell, quan arrenca un arbre malmès, sol deixar-hi una plaqueta que indica el tipus, el motiu pel que s'ha arrencat i una data en la que en principi es replantarà.

2.- A Mollet del Vallès, hi ha una placa amb una inscripció que diu "Càrrer de la carretera"

3.- Els jubilats de la Carretera de Prats, han inventat un nou esport de risc. Travessar l'esmentada carretera pel mig i en diagonal, en comptes de fer-ho pel pas de vianants regulat amb un semàfor.

4.- La llei de trànsit castiga parlar pel mòbil mentre condueixes. D'acord, podem continuar però, fent burilles, fumant i canviant d'emissora o el CD.
5.- Els mossos d'esquadra són els ùnics que, quan es muden, porten espardenyes.

6.- A la vila d'Olot hi ha un petit Mohai en una petita placeta. Doncs bé, sembla que l'hauràn de canviar de lloc, car un bruixot de l'illa de Pasqua, va dictaminar que està estressat pel soroll dels cotxes.

7.- Algú em podria explicar a qui pertanyien les restes de la calavera que suposadament eren las del negre de Banyoles i que s'enviaren com autèntiques.

8.- Si no tens carnet de conduir, o te l'han retirat, no et preocupis. Comprat un cotxet d'aquests que es poden conduir sense permis. Atropellaràs només a cinquanta per hora.
.
9.- ¿perquè en un càrrer determinat un dia venen els del gas, obren, treballen i tapen, al cap d'uns dies els del corrent fan el mateix, per continuar més tard els de telefónica?

10.- ¿Perquè els lampistes, paletes o pintors, arribem, descarreguen,et diuen que els falta algún que altre fòtil important, el van a buscar i tornen al cap de tres hores?

11.- Que quedi clar que no es pot ser un bon lampista, paleta o pintor, si no s'ensenya la regatera del cul.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris